Home Amazon Quiz Answer [100% Solved] Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers – 22nd September 2020 – Amazon Philips Soundbar Quiz – Amazon Quiz Today

[100% Solved] Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers – 22nd September 2020 – Amazon Philips Soundbar Quiz – Amazon Quiz Today

by Kumar Rajesh

 

Amazon Philips Soundbar Quiz Answers

(All Answers) Amazon Philips Soundbar Quiz Answers – Win Philips Soundbar


Amazon Philips Soundbar Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App PhilipsSoundbar Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Philips Soundbar  Quiz – Here comes Another Amazon Soundbar Related Quiz. Today, Amazon ha Released Amazon Philips Soundbar Quiz On Their Funzone.

We Have Already Seen Many More Soundbar Related Quizzes On Amazon & We Have Provided Correct Answers Too Of That Quizzes. We Have Posted Amazon Sony Soundbar Quiz Answers , Amazon Bose Sound touch Quiz Answers Etc. Here is One More Soundbar Quiz.

Amazon Quiz Answers Today | 8 September 2020 | Win Philips Soundbar - YouTube

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Amazon Philips Soundbar Quiz – Details

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 22nd September 2020

Number of Winners – 1

Winners Announcement – 22nd September 2020


Amazon Philips Soundbar Quiz – Answer and Win Philips Soundbar

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Philips Soundbar Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

e-Indiya Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Philips Soundbar Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Amazon Philips Soundbar Quiz Answers 

Question 1. Along with winning the Fedex Cup for 2020, which golfer was given the honour of being named the PGA Tour Player of the Year?

Answer 1 – Dustin Johnson

Question 2. Which country is set to soon unveil a bronze statue of Indian doctor Dwarkanath Kotnis?

Answer 2 – China

Question 3. Fill in the blanks in the title of this Mouni Roy, Purab Kohli starrer directed by Kanwal Sethi, with the name of a city, ____Confidential.

Answer 3 – London

Question 4.In 2001, the UN General Assembly unanimously voted to designate September 21st as what day, observed annually?

Answer 4 – International Day of Peace

Question 5. This is the tomb of the ____ Mughal Emperor. Fill in the blanks

Answer 5 – 2nd


Amazon Philips Soundbar Quiz Answers – 8th September 

This is Older Amazon Philips Soundbar Quiz Answers

Question 1. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?

Answer 1 – Renewable energy

Question 2. Brahmastra is an upcoming movie starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt. Which of these South Indian superstars also features in the movie?

Answer 2 – Akkineni Nagarjuna

Question 3. Google has recently partnered with which Indian organisation for a flood forecasting initiative?

Answer 3 – Central Water Commission

Question 4. Sawant Ajay Anant has been awarded the Arjuna Award for which of these sports?

Answer 4 – Equestrian

Question 5.In a first, India is set to launch a ferry service with which country via Kulhudhuffushi atoll?

Answer 5 – Maldives

Also Play This Amazon Quizzes :-

Also Play This Amazon Prime Day Launches Quiz


More Details Of This Amazon Quiz:

  • This Contest will commence on 8th September from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Sony PlayStation 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

You may also like