Home Amazon Quiz Answer [100% Solved] Amazon Quiz Answers Today 5th October 2020

[100% Solved] Amazon Quiz Answers Today 5th October 2020

by Kumar Rajesh

Amazon Quiz Today Answers Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Today Answers Daily 8-12 | Today’s Answers Of Amazon 5th October 2020 Quiz 


Amazon Quiz Today , Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Today Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details 

  • Amazon Today’s Quiz – Amazon ₹10000 Quiz
  • Today’s Prize – Free ₹10000 Pay Balance
  • Time – 8 AM To 12 PM on 5th October 2020
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 30th October 2020

How To Play This Daily Amazon Quiz ?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Now Just Go To The Homepage & Search For The Word “Quiz”

4. Next Page You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner Like This :

5. Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes Page

6. There Will Be “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes

7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below

8. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Answers Today Daily

Amazon Quiz Today Answers | 5th October 2020 | Win ₹10000

1) Russian research and development enterprise ‘Zvezda’ has started the manufacturing of what for ISRO’s Gaganyaan Mission?

Ans: Space Suit

2)The 13th edition of Aero India-21, Asia’s largest exposition of such a kind, will be held in which Indian city?

Ans: Bengaluru

3)Which social-media platform has launched a dedicated search prompt to prevent suicide, named #ThereIsHelp?

Ans: Twitter

4)Etosha National Park, recently featured in NASA observatory photographs, is located in which country?

Ans: Namibia

5)Which bank has launched ‘iStartup 2.0’ a comprehensive programme for start-ups?

Ans: ICICI Bank

Rs.10000

Join Our Loot Telegram

Currently Live Daily Amazon Quizzes Answers :- 

Amazon Today’s Quiz Answers For Guess Who Quiz – Win HP Gaming Laptop | 3rd October

Quiz Run Time – 1st October to 10th October 2020 | Number Of Winners – 1

Question 1 – Which of these movies was based on the life of this great Indian?

 Amazon Guess Who Quiz Answers

Answer 1 is – The man who knew infinity

Question 2 – Which movie starring the man in picture has been nominated for the Best Foreign Film award at the Oscars?

 Amazon Guess Who Quiz Answers

Answer 2 is – Mother india

Question 3 – The lady on screen has won two Grand Slam titles partnering which famous Indian tennis player?

 Amazon Guess Who Quiz Answers

Answer 3 is – Leander Paes

Question 4 – Who used Sachin Tendulkar’s bat to hit the fastest ever ODI century

 Amazon Guess Who Quiz Answers

Answer 4 is – Shahid Afridi

Question 5 – The only Indian Test cricketer to be knighted is Maharaja of Vizianagaram and he is also the second Indian cricketer to be awarded the Padma Bhushan in 1958. Who is he?

 Amazon Guess Who Quiz Answers

Answer 5 is – Vijay Anand Gajapati Raju

More Details Of This Quiz Here – Amazon Guess Who Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For LG Monitor Quiz – Win ₹10000 | 3rd October

Quiz Run Time – 2nd October to 30th October 2020 | Number Of Winners – 10

Question 1: Which of the following is LG’s Gaming monitor series?

Answer 1: Ultragear

Question 2: Nano IPS is a new Technology for ____________ in monitors.

Answer 2: Display screen

Question 3: IPS Panels come with 1ms Response Rate.

Answer 3: True

Question 4: Which of the following features describe gaming monitors?

Answer 4: All of the above

Question 5: LG’s 4K Monitor 27GN950 comes with 1ms Response time and 144 Hz.

Answer 5: True

More Details Of This Quiz Here – Amazon LG Monitor Quiz


Amazon Today’s Quiz Answers For World Animal Day Quiz – Win ₹5000 | 3rd October

Quiz Run Time – 1st October to 10th October 2020 | Number Of Winners – 10

Question 1. Where do you find this animal?

Amazon World Animal Day Quiz Answers | Solved 

Answer is – Australia

Question 2. What is the name of this animal who gives birth to 2-10 pups a year?

Amazon World Animal Day Quiz Answers | Solved 

Answer is – Skunk

Question 3. Felis catus is the scientific name of which of these animals?

Amazon World Animal Day Quiz Answers | Solved 

Answer is – A. Cat

Question 4. Which animal is typically called the ‘King of the Jungle’?

Amazon World Animal Day Quiz Answers | Solved 

Answer is – A. Lion

Question 5. This animal is the National animal of India.

Amazon World Animal Day Quiz Answers | Solved 

Answer is – Tiger

More Details Of This Quiz Here – Amazon World Animal Day Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For OnePlus 8T 5G Quiz – Win iPhone 11 Pro | 3rd October

Quiz Run Time – 30th September to 30th October 2020 | Number Of Winners – 2

Question 1: The OnePlus 8T 5G will have ____ Hz Fluid Display?

Answer 1: 120

Question 2: Which OS powers OnePlus Phones?

Answer 2: Oxygen OS

Question 3: OnePlus 8T 5G Will Come with ___ W of Ultra Fast Charging?

Answer 3: 65

Question 4: What is the OnePlus 8T 5G’s charging technology called?

Answer 4: Warp Charge 

Question 5: When is the OnePlus 8T 5G Launch Event?

Answer 5: 14th Oct

More Details Of This Quiz Here – Amazon OnePlus 8T 5G Quiz


Amazon Today’s Quiz Answers For Great Indian Festive Riddle Quiz – Win iPhone 11 Pro | 3rd October

Quiz Run Time – 27th September to 5th October 2020 | Number Of Winners – 1

Question 1 – Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer 1 – A match stick

Question 2 – I can be cracked, made, told, and played. What am I

Answer 2 – A joke

Question 3 – A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer 3 – Sugar

Question 4 – I have hearts but no other organs. What am I

Answer 4 – A deck of cards

Question 5 – A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer 5 – Rangoli

More Details Of This Quiz Here – Amazon Great Indian Festive Riddle Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Great Indian Festival Quiz – Win ₹1 Lakh | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 27th September to 6th October 2020 | Number Of Winners – 1

Question 1. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during Amazon Great Indian Festival?

Answer 1. HDFC bank

Question 2. How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?

Answer 2. All of the above

Question 3. Amazon Fashion is offering ____ (fill the blank) days return policy during Amazon Great Indian Festival.

Answer 3. 30

Question 4. What benefits will Amazon offer on large appliances & TVs during Amazon Great Indian Festival?

Answer 4. All of the above

Question 5. Where can you get Golden Hour Deals during Amazon Great Indian Festival?

Answer 5. Only on amazon app

More Details Of This Quiz Here – Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Answers For Karigar Handicraft Mela Quiz – Win ₹20000 | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 28th September to 7th October 2020 | Number Of Winners – 5

Question 1 – Which Amazon program offers authentic handlooms and handicrafts by Indian artisans?

Answer 1 – Amazon Karigar

Question 2 – What are Banarasi sarees known for?

Answer 2 – Zari work

Question 3 – What are you very likely to find at a handicrafts mela?

Answer 3 – All of the above

Question 4 – In which of these Indian states is the Ajrakh art form widely practiced?

Answer 4 – Bhuj

Question 5 – Which of the following types of handicrafts can be made from natural fibres?

Answer 5 – All of the above

More Details Of This Quiz Here – Amazon Karigar Handicraft Mela Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Amazon Pay Later Quiz – Win ₹20000 | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 28th September to 19th October 2020 | Number Of Winners – 5

Question 1: You can avail instant credit for your purchases on Amazon.in using ‘Amazon Pay Later’. Which of these is true about Amazon Pay Later?

Answer 1: All of the above

Question 2: Which payment methods can be used for repayment of purchase made using Amazon Pay Later?

Answer 2: Net banking/credit card

Question 3: Amazon Pay Later can be used to pay for which of the following?

Answer 3: All of the above

Question 4: Which of the following is a step to register for Amazon Pay Later?

Answer 4: Enter Permanent Account Number (PAN)

Question 5: With Amazon Pay Later, you can buy multiple times through the month and pay the full amount at once next month. True or False?

Answer 5: True

More Details Of This Quiz Here – Amazon Pay Later Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Amazon Launch Pad Quiz – Win ₹10000 | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 27th September to 20th October 2020 | Number Of Winners – 10

Question 1 – Amazon Launchpad is your go-to destination for differentiated products from ________ on Amazon.in

Answer 1 : Startups

Question 2 – Amazon Launchpad showcases thousands of products from leading Indian Startups

Answer 2 : Yes

Question 3 – Which of these brands is known for advanced plant based nutrition for immunity?

Answer 3 : Cureveda

Question 4 – When can you avail ‘offers like never before’ from Amazon Launchpad?

Answer 4 : Great Indian festival

Question 5 – Which store from Amazon Launchpad helps to view videos to understand products better?

Answer 5 : Watch and shop

More Details Of This Quiz Here – Amazon Launchpad Quiz

Quiz Run Time – 26th September to 19th October 2020 | Number Of Winners – 5

Question 1: On how many products business customers get GST input tax benefit?

Answer 1: 15 Crore +

Question 2: You can use Prime on your business account.

Answer 2: True

Question 3: Which of the following benefits do Amazon Business customers get?

Answer 3: All of These

Question 4: You can save up to _________on your business purchases by claiming GST input tax credit

Answer 4: 28%

Question 5: Amazon Business is also present in the US?

Answer 5: True

More Details Of This Quiz Here – Amazon Business Extra Saving Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Amazon Pay Quiz – Win ₹10000 | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 26th September to 20th October 2020 | Number Of Winners – 10

Question 1. Which of the following can be done via Amazon Pay UPI?

Answer 1. All of the above

Question 2. Where does money gets credited when you send money through Amazon Pay UPI to another UPI handle?

Answer 2. Bank account linked to receiver’s UPI handle

Question 3. Which of the below is needed to pay anyone via Amazon Pay UPI?

Answer 3. UPI Pin

Question 4. For a gas cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

Answer 4. At your doorstep

Question 5. Which of the following insurance premiums can be paid on Amazon?

Answer 5. All of these

More Details Of This Quiz Here – Amazon Pay Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Mi Watch Quiz – Win Redmi 9A | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 29th September to 14th October 2020 | Number Of Winners – 13

Question 1 – Which of the following features describe the Mi Watch Revolve?

Answer 1 – All of the above

Question 2 – The maximum Battery life of Mi Watch Revolve on a single charge is ______.

Answer 2 – Up to 14 days

Question 3 – The Mi Watch Revolve is water resistant till 50 meters.

Answer 3 – TRUE

Question 4 – How many specialised sports mode does Mi Watch Revolve support?

Answer 4 – 10

Question 5 – Which of the following features is NOT supported by Mi Watch Revolve?

Answer 5 – Cooking

More Details Of This Quiz Here – Amazon Mi Watch Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For TCL Quiz – Win TCL 65” QLED Tv | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 19th September to 9th October 2020 | Number Of Winners – 1

Question 1 – Which of the following TVs is the video about?

Answer 1 is – TCL QLED

Question 2 – As per the video, TCL QLED TV can display images for industry leading 93% DCI-P3 colour gamut and brightness

Answer 2 is – True

Question 3 – The video shows which of the following TCL QLED TV picture quality features

Answer 3 is – Dolby Vision HDR 10+

Question 4 – Which of the following sound feature is offered by TCL QLED TV? (hint: watch the video for answer)

Answer 4 is – Integrated ONKYO, dedicated sub-woofer

Question 5 – As per the Video , With Built-in Google Assistant On TCL QLED TV, You Can realise hands-free voice control to your TV, Set Reminders and connect with your smart home devices.

Answer 5 is – True

More Details Of This Quiz Here – Amazon TCL Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Nerf Quiz – Win ₹10000 | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 18th September to 10th October 2020 | Number Of Winners – 20

Question 1: Fill in the blanks in this tagline mentioned by Rannvijay in the video – ’It’s Nerf or ____’.

Answer 1: Nothing

Question 2: Which of these do you need for the Nerf House Challenge?

Answer 2 : Your phone

Question 3: What is Rannvijay’s favourite Nerf Blaster? Hint – Watch the video for the answer!

Answer 3 : Nerf Ultra One

Question 4: How many steps does one have to step back from the camera for the Nerf House Challenge?

Answer 4: 7

Question 5: The objective of the Nerf House Challenge is to blast at the camera in the _____ possible. Fill in the blanks

Answer 5: Least number of shots

More Details Of This Quiz Here – Amazon Nerf Quiz

Amazon Today’s Quiz Answers For Tecno Quiz – Win ₹5000 | 3rd October 2020

Quiz Run Time – 24th September to 8th October 2020 | Number Of Winners – 20

Question 1: TECNO SPARK 6 Air Is Equipped With A Massive Battery, What Is It’s Capacity?

Answer 1: 6000 MAh

Question 2: What Is The New Variant Of TECNO SPARK 6 Air?

Answer 2: 3+64GB

Question 3: What Is The Display Size Of TECNO SPARK 6 Air?

Answer 3: 7″ HD+ Display

Question 4: How Many Rear Cameras Does The TECNO SPARK 6 Air Have?

Answer 4: 3

Question 5: Finally, TECHNO SPARK 6 Air Comes With A _ MP Selfie Camera?

Answer 5: 8MP

More Details Of This Quiz Here – Amazon Tecno Quiz


Amazon Daily Quiz – Winning Proof

We Have Won Nokia Smartphone Once & Here is The Proof Of Amazon Quiz Winning.

Amazon Quiz Time Daily 8-12
I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

How Amazon Declare The Winners ?

Amazon Winners Names Declaration is fully Computerized Process & Winners Selected By Computer Based Lucky Draw Only. No Manual Or Human Process Involved In This.

Do We Need To Tweet After Playing Amazon Quiz? 

No, There is No Need To Tweet After Playing Daily Amazon Quiz, But Tweet Can Increase Your Chance Of Winning.

How Much Time It Takes To Get Amazon Quiz Prize? 

After Winners Declaration Some Of The Online Prizes Like Amazon Pay Balance Credited Instantly In Winners Wallet & Some Prizes Like Physical Products Takes 5-10 Days To Get Delivered.

Final Words : 

So This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Amazon Quiz Time Daily Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Quiz Time Within 5 Seconds

You may also like