Home Amazon Quiz Answer [All Answers] Amazon Fossil Watch Quiz Answers

[All Answers] Amazon Fossil Watch Quiz Answers

by Kumar Rajesh

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers

(All Answers) Amazon Fossil Quiz – Answer and Win Fossil watch


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers, Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers  – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Fossil Watch Related Quiz.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.We Have Already Seen Amazon Apple Watch Quiz. Here is Another Smart Watch Quiz Today.

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz

Yesterday We have Posted Amazon Apple iPad Pro Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Fossil watch Quiz, Where They Are Giving Away free Fossil Watch.


Amazon Fossil watch Quiz – Answer and Win Fossil Smartwatch

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Fossil Watch Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

eindiya Tip: For Our Reader’s Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Fossil watch Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Fossil Watch Quiz Answers 

Question 1. As per a recent announcement from ICC, which country will remain hosts of the 2021 Twenty20 World Cup?

Answer 1 is – India

Question 2. Which Hawkthorne headquartered company has successfully flight-tested a prototype of its Mars rocket ship that can land upright?

Answer 2 is – SpaceX

Question 3. Pettimudi Hills are located in which Indian state, where heavy rains recently caused a massive landslide?

Answer 3 is – Kerala

Question 4.Which city has been announced as the host of the 108th Indian Science Congress, to be held in January 2021?

Answer 4 is – Pune

Question 5.Which of these days is observed on 9th August each year to raise awareness and protect the rights of the world’s indigenous population?

Answer 5 is – World Tribal Day


Amazon Fossil Watch Quiz Answers – 7th August 2020

This is Old Fossil Watch Quiz Answers

Question 1) The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?

Answer is :Nawazuddin Siddiqui

Question 2) Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?

Answer is : indian ocean

Question 3) The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?

Answer is : gujrat

Question 4) Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?

Answer is : one plus nord

Question 5) Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?

Answer is : madhya pradesh


Amazon Fossil Watch Quiz Answers – 23rd May

This is Old Fossil Watch Quiz Answers

Q1. May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?

Ans- Florence Nightingale

Q2. Sanya Malhotra is playing which famous Indian’s daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?

Ans- Shakuntala Devi

Q3. The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?

Ans- South Korea

Q4. Recently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?

Ans- Black Hole

Q5. Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?

Ans- North Macedonia


All Correct Answers of Amazon Fossil Valentine’s Quiz

This is Old Fossil Watch Quiz Answers

Question 1:- What is engraved on the minute hand of the three watches shown in the video? Hint: You see these towards the end.

Answer:- Love

Question 2:- Which of the below phrases is associated with the Fossil Valentine’s Day range of watches?

Answer:- Share the Love

Question 3:- As per the video, you can buy _____ gifts from Fossil.

Answer:- Engravable

Question 4:- In the video, which of the following is engraved on the heart shaped pendant?

Answer:- Luv

Question 5:- Which of the following is part of the background jingle in the video?

Answer:- Are you ready? Ready to go


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 28th September 2019

This is Old Fossil Watch Quiz Answers

Question 1 – On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of the robotic rover?

Answers is – Opportunity 

Question 2 – Bollywood actor Ranbir Kapoor celebrates his birthday today. Which was his first Bollywood movie?

Answers is – Saawariya

Question 3 – Rugby world cup is being played currently in Japan. __ country has won the Rugby world cup 3 times, which is the most by any country. Fill in the blanks.

Answers is – New Zealand

Question 4 – Where in the human body is the Occiput?

Answers is – Head 

Question 5 – When it comes to mobile phone networks such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stand for?

Answers is – Generation


Amazon Fossil Watch Quiz Answer – 14th June

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

1) The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?

Ans – Alam Ara

2) Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?

Ans – Mahesh Bhupathi

3) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans – Gateway of India

4) Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of the internationally recognized Time Magazine?

Ans – Parveen Babi

5) For the first time, a metro in India will receive its power from a waste-to-energy plant. Which metro is adopting this change?

Ans – Delhi Metro


Amazon Fossil Watch Quiz Answer – 8th May

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

1. Himalaya is a Sanskrit name, given to the mighty snow-capped mountain range. What does the name mean?

Answer – Abode of Snow

2. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

3. ASIMO an advanced, walking humanoid robot, which was created by a popular automobile company in 2000. Which company made it?

Answer – Honda

4. Ser Davos Seaworth is the right-hand man of Stannis Baratheon, in the first few seasons of Game of Thrones, before he joins Jon Snow in the fight against the Whitewalkers. What is the nickname given to Ser Davos?

Answer – Onion Knight

5. Which northern animal is known as the ‘Gulo Gulo’ in Latin?

Answer – Wolverine


Amazon Fossil watch Quiz Answer – 29th January

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

1. This actor died in 1984 and also starred in a movie named ‘1984’. Who is he?

Answer – Richard Burton

2. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?

Answer – Spider-Man

3. If you are spotted eating this in Singapore, you will be fined. What is it?

Answer – Chewing Gum

4. A shrimp’s heart is located in it’s head.

Answer – True

5. What is the name of the museum in Croatia where one can find displays such as a memory jar, champagne bottle corks and a positive pregnancy test?

Answer – Museum of Broken Relationships


Amazon Fossil watch Quiz Answer – 18th December

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

Q1. By what name is K’ung Fu-tzu better known to the Western world?

Answer: Confucius

Q2. Introduced in 1796, which was the first successful vaccine developed in history?

Answer: smallpox

Q3. With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?

Answer: Bharatanatyam

Q4. In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?

Answer: Bye

Q5. Which of these herbs, used extensively in Indian cuisine, is referred to as ‘dhania’ in Hindi?

Answer: coriander


Amazon Fossil watch Quiz Answers: 29th November

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

1. How many strings does a cello typically have?

Answer – 4

2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’?

Answer – Sayonara

3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’?

Answer – Romania

4. Who invented the World Wide Web (WWW)?

Answer – Tim Berners – Lee

5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI?

Answer – HarmanPreet Kaur


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers: 23rd October

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer – IRCTC


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers: 25th September

This is Older Amazon Fossil Watch Quiz Answers

Q1) Virat Kohli and Mirabai Chanu recently won the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Which sport is Mirabai Chanu associated with?
Answer – Weightlifting

Q2) What kind of weapon is a falchion?
Answer – A sword

Q3) The Equator does NOT pass through which of these countries?
Answer – India

Q4) The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Answer – Bihar

Q5) Which of the following movies has been chosen as the India’s official entry to Oscars 2019?
Answer – Village Rockstars

Now You Are Eligible To Win Free Fossil Explorist Smartwatch On This Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of Fossil Watch:

  1. This Contest will commence on 28 September 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 28th September 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Fossil Explorist Smartwatch (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

You may also like