Home Amazon Quiz Answer [All Answers] Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz

[All Answers] Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz

by Kumar Rajesh

Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz Answers , Amazon 2nd September Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Redmi Note 9 Pro quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon General Knowledge Related Quiz.

Today in This Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz , Amazon is Offering Free Xiaomi’s Latest Flagship Phone Redmi Note 9 Pro Smartphone. Amazon is Also Running The Pay Insurance Premium On Amazon Quiz. We Have Updated Answers Of That Quiz Too.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

we Have Posted Lots Of Amazon Redmi Quizzes Including Amazon Redmi Note 8 Pro Quiz , Amazon Redmi Note 5 Pro Quiz , Amazon Redmi K20 Pro Quiz , Amazon Redmi 8A Dual Quiz , Amazon Redmi 6 Pro Quiz & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is The Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz, Where They Are Giving Away free Redmi Note 9 pro.


Amazon Quiz Time – How To Answer & Win Redmi Note 9 Pro

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Redmi Note 9 pro  Quiz“ Like This

Amazon Redmi Note 9 pro Quiz Answer

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

e-Indiya Tip: For Our Reader’s Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon Note 9 Pro Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz Answers 

Question 1. India and which other country were declared joint gold medal winners of the Online Chess Olympiad of 2020?

Answer 1 – Russia

Question 2. Which automobile manufacturer has launched a Virtual Racing Championship called ‘Polo Championship’ in India

Answer 2 – Volkswagen Motorsport India

Question 3. Ashwani Bhatia has been appointed by the Government of India as the managing director (MD) of which bank?

Answer 3 – State Bank of India

Question 4. India’s longest river ropeway project connecting the northern and southern banks of the Brahmaputra river was inaugurated in which state?

Answer 4 – Assam

Question 5. Hosted and organized by the Stockholm International Water Institute, what week was celebrated globally during 25-30 August?

Answer 5 – World Water Week


Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz Answers – 9th September 

This is Older Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz Answers

Question 1. Shri Kuldip Singh Bhullar, Ms N. Usha and Shri Netarpal Hooda are among the winners of which award in Indian sport in 2020?

Answer 1 – Dhyan Chand award

Question 2. Which organization recently released the report titled ‘Elephants. Not commodities’ ?

Answer 2 – World Animal Protection

Question 3. Which Union Territory celebrated the 59th Anniversary of its De Jure day on 16th August 2020?

Answer 3 – Puducherry

Question 4. Which tech company recently introduced a product called ‘Assignments’ to help teachers around the world?

Answer 4 – Google

Question 5. A teaser was recently released featuring Robert Pattinson as which of these superheroes?

Answer 5 – Batman


Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz Answers – 2nd September 

This is Older Redmi Note 9 Pro Quiz Answers

Question 1) FutureSkills, an online learning platform is run by which organisation?

Answer 1 is : NASSCOM

Question 2) Russell Kirsch, a computer scientist who passed away recently, is credited with inventing which of the following?

Answer 2 is :Pixels

Question 3) Along with France, which country initiated the International Solar Alliance?

Answer 3 is :India

Question 4) Which organisation has been named as the new Title Sponsor of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer 4 is :Dream11

Question 5) Bhagat Singh Koshyari is currently serving as the Governor of Maharashtra and which other state?

Answer 5 is : Goa

Congratulations !! You have Just Completed The Amazon Redmi Note 9 Pro Quiz With COrrect Answers


Terms & Conditions:

This Contest will commence on 9th September from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

You may also like