Home Amazon Quiz Answer Amazon RayBan Sunglasses Quiz Answer

Amazon RayBan Sunglasses Quiz Answer

by Kumar Rajesh

Amazon Rayban Sunglasses Quiz Answers

Amazon Ray-Ban Sunglasses Quiz Answers – Win Free Ray-Ban Sunglasses


Amazon Rayban Sunglasses QuizAmazon Quiz Rayban Sunglasses , Amazon Rayban Sunglasses Quiz Answers , Amazon Daily Quiz , Amazon 4th October Quiz – Hi Guys , Here is Another Daily Quiz Today From Amazon & We Are Once Again With Right Answers.

Today on 4th October 2019 , Amazon Has Announced Another Quiz & That is Amazon Ray-Ban Quiz. You Could Win Free Ray-Ban Sunglasses From Amazon , Which Simply Worth ₹5000+ Original Price. We Have Uploaded All Correct Answers Of This Amazon Ray-Ban Sunglasses Quiz.Amazon Ray-Ban Sunglasses Quiz


Amazon Ray-Ban Sunglasses Quiz Details :

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 29th August

Prize – Free Ray-Ban Sunglasses

Total Number Of Winners – 1 (One)

Winners Declaration Date – 29th August 2020


How To Play Amazon Ray-Ban Sunglasses Quiz 

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon Ray-Ban Sunglasses Quiz – Win Free Ray-Ban Sunglasses 

3. Just Click On The Banner 

4. On Next Page , Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions

Amazon Rayban Sunglasses Quiz Answers

Must Join Our Telegram Channel To Get All Free PayTM cash Tricks , Loots , Crazy Amazon Deals InstantlyJoin Now

Question 1. Who won the 70th anniversary Grand Prix held at the Silverstone circuit, the second of back to back races at the venue?

Answer 1 is – Max Verstappen

Question 2. After the Mysuru Rail Museum, where is the second Rail Museum set up by the South Western Railway (SWR)?

Answer 2 is – Hubballi

Question 3. From August 2020, India now has which of these ministries?

Answer 3 is – Ministry of Education

Question 4.The UN’s postal agency has released a commemorative postage stamp this year on the 40th anniversary of what?

Answer 4 is – Small Pox Eradication

Question 5.Small Pox EradicationFinding the forgotten gems: ‘Revisiting the ________ of Matheran after 125 years’. Fill in the blanks in the name of this research paper.

Answer 5 is – Butterflies


Amazon 4th October Ray-Ban Quiz Answers

This is Older Rayban Quiz

Question 1 :- World Animal Day’ is celebrated today in order to improve welfare standards of animals around the globe. Which year was the first ‘World Animal Day’ celebrated?

Answer is :- October 4 1925

Question 2 :- Which is the largest living fish in the ocean?

Answer is :- Whale Shark

Question 3 :- Which multinational conglomerate is the parent company to Google?

Answer is :-  Alphabet Inc.

Question 4 :- The ‘starfish’ has recently been renamed because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. Do you know what it is popularly called now?

Answer is :- sea star 

Question 5 :- The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer is :- Arunachalam Muruganantham


Amazon 28th May Ray-Ban Quiz 

This is Older Rayban Quiz

1.Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?
Ans. Karnataka

2.Hippopotomonstrosesquippedaliophobia is the fear of long words
Ans. True

3.In which country is Mount Vesuvius located?
Ans. Italy

4.Which of the following films has NOT been directed by Imtiaz Ali?
Ans. Karwaan

5.What was the real name of Pope John Paul II?
Ans. Karol Jofez Wojtyala


Amazon 4th April Ray-Ban Quiz 

This is Older Rayban Quiz

1. Which Indian state is also known as the ‘Land of the rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer – Arunachal Pradesh

2. Bramley, Granny Smith, and Russet are all types of which fruit?

Answer – Apple

3. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer – Theory of relativity

4. Hibernia was the classical Latin name for which region?

Answer – Ireland

5. Who recently won the men’s singles title at the 2019 Miami Open Tennis tournament?

Answer – Roger Federer


This is Older Rayban Quiz

Q1: Which Is The Largest Living Fish In The Ocean?

Answer: Whale Shark

Amazon Rayban Quiz - Answer & Win Rayban Sunglasses

Q2: A Butterfly’s Taste Sensors Are In Its Feet.

Answer: True

Amazon Rayban Quiz - Answer & Win Rayban Sunglasses

Q3: Which Company Has Made The Humanoid Robot Known As ASIMO?

Answer: Honda

Amazon Rayban Quiz - Answer & Win Rayban Sunglasses

Q4: What Is The Meaning Of The Name Himalaya, In Sanskrit?

Answer: Abode Of Snow

Amazon Rayban Quiz - Answer & Win Rayban Sunglasses

Q5: A European Spectacle Maker Invented The Telescope. What Was His Name?

Answer: Hans Lippershey

Amazon Rayban Quiz - Answer & Win Rayban Sunglasses

Buy Branded First Copy Shoes In Very Very Low rate

Done !! You have Successfully Completed The Amazon Rayban Sunglasses Quiz 


More Details Of This Amazon Quiz Of Rayban Sunglasses

This Contest will commence on 4th October 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 4th October 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

You may also like


Notice: Undefined offset: 0 in /home/eindiya/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937