Home Amazon Quiz Answer [Solved] Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers

[Solved] Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers

by Kumar Rajesh

Amazon Huawei P30 Pro Quiz

Amazon Huawei P30 Pro Quiz – Answer & win Huawei P30 Pro Smartphone


Amazon Huawei P30 Pro Quiz, Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers –Amazon is back again with Yet another quiz & in this Time They are Giving Away The All New & Yet To Launch Phone The Great “Huawei P20” In This Amazon Huawei P30 Pro Quiz. All You have to Do is Give Right Answers to Asked Questions.

Amazon Used to Announce The Month Quizzes, We Have Seen Amazon January Quiz, Amazon February Quiz & Amazon March Quiz Already. Here is Amazon Quiz For The Month Of October.

Amazon Huawei P30 Quiz Answers

We Are Already Regularly Posting The All Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers All Amazon App Treasure Hunt items, Before Few Days We, Have Posted The Amazon App Quiz, Now Here is Exclusive Chance To Win Huawei P30 Pro From Amazon By Playing Huawei P30 Quiz Of Amazon.

In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Huawei P30 Pro.


How To Play Amazon Huawei P30 Pro Quiz:

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App On Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Huawei P30 pro Quiz

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

eindiya Tip: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon Huawei P30 Pro Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers

Question 1. Which of these is a recently released movie directed by Rajesh Krishnan starring Kunal Khemu and Gajraj Rao?

Answer is – Lootcase

Question 2. July 31st is the 25th anniversary of the first ________ that took place in India in 1995.

Answer is – Mobile call

Question 3. Which city now has the reputation of being an Olympic host who has had to postpone the games twice?

Answer is – Tokyo

Question 4.Who was the first guest in the much publicised show ‘The Michelle Obama Podcast’?

Answer is – Barack Obama

Question 5.Which famous movement began on 8th August at Gowalia Tank Maidan? Hint: A day is also observed in honour of the movement.

Answer is – Quit India Movement


Amazon Quiz Answers – Win Huawei P30 Pro | 5th August 2020

Q1. Which actress who starred as a child artist in lmtiaz Ali’s ‘Rockstar’ , plays a lead role in a Hindi movie based on a John Green novel?

Ans – Sanjana Sanghi

Q2. Former World Rally Championship winner Carlos Sainz won which famous event in January 2020 at the age of 57?

Ans – Dakar Rally

Q3. Recently, Indian ambassador to France, Jawed Ashraf flagged off S fighterjets from which company, that has joined the Indian Airforce?

Ans – Rafale

Q4. In response, to a request from the WHO, India recently sent $1 million worth of anti- tuberculosis medicine to which country?

Ans – North Korea

Q5. Prospina, HeliNa, Dhruvastra are all what type of missiles used by the Indian Armed Forces?

Ans – Anti-tank missiles


Amazon Quiz Answers – Win Huawei P30 Pro | 6th October

1)During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it? Hi

Answer- Gateway of India

2) What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Answer- Aglet

3) Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Answer – Thar

4) There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Answer – A dagger

5) Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Answer-Saratchandra Chattopadhyay

Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers – 25th August

Question 1 :- What does the word ‘Buddha’ mean?

Answer is – Awakened One or Enlightened One

Question 2 :- Which country recently launched an underwater military museum? It displays decommissioned military vehicles & equipment including tanks, cranes and a helicopter, at depths reaching upto 92 meters.

Answer is – Jordan

Question 3 :- After the successful launch of Chandrayaan-2, ISRO has announced its first mission to the study the surface of the sun. It will be launched in 2020. What is the mission called?

Answer is – Aditya-L1

Question 4 :- What does 1,048,576 bytes equal?

Answer is – A Megabyte

Question 5 :- Where did the large loose garment known as the ‘poncho’ originate?

Answer is– South America


Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers: 23rd June

1) Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?

Ans- NH 44

2) ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?

Ans- China

3) Which national park in India is home to over 70 per cent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?

Ans- Kaziranga

4) Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?

Ans- Ceres

5) Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete’s life?

Ans- Parineeti Chopra


1) At room temperature, which is the only metal
that is in liquid form?

Ans – Mercury

2) Azim Premji, the Indian business tycoon is the
chairman of which company?

Ans – Wipro Limited

3) An oenologist is a person who studies the
science of _. Fill in the blank

Ans – Wine making

4) Which city is the capital of the United Arab
Emirates?

Ans – Abu Dhabi

5) Which of the following planets can NOT be
seen with the naked eye, from Earth?

Ans – Neptune


More Details Of This Amazon Quiz:

1. This Contest will commence on 19th December 2018 from 8:00:01 a.m. (IST) to 19th December 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 6 (six) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Huawei P20 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

You may also like